Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Bine ati venit sper sa va placa site

 
 

Blog

                                                         Salvati Copiii din Haiti

Cel putin un milion de copii sunt grav afectati de cutremurul din Haiti. Salvati Copiii Romania se alatura actiunilor de strangere de fonduri demarate la nivel global de Alianta Salvati Copiii, punand la dispozitie modalitatea de donatie on-line sau prin transfer bancar. Toate fondurile stranse vor fi directionate pentru ajutorarea copiilor victime din Haiti si familiilor lor, prin intermediul Salvati Copiii S.U.A.Salvati Copiii Romania face un apel catre publicul larg si catre autoritati de a contribui la acordarea primului ajutor copiilor si familiilor afectate de tragedie prin donatii on-line la adresa www.salvaticopiii.ro sau prin transfer bancar in contul RO15RNCB0071011434790005, deschis la Banca BCR - Sucursala Plevnei.Personalul organizatiei internation ale Salvati Copiii aflat in Haiti a demarat operatiunile de ajutorare a copiilor si familiilor afectate de cutremurul devastator care a lovit insula marti, 12 ianuarie. Pana in prezent tarile membre Salvati Copiii din toata lumea au strans 1,5 milioane de dolari, dar necesarul pentru cele trei milioane de persoane afectate este estimat la 20 milioane dolari, dupa cum arata un comunicat Salvatii Copiii Romania.


Reprezentantii Salvati Copiii fac demersuri rapide pentru a distribui familiilor truse de urgenta, ce contin articole de igiena - sapun, prosoape- si alte articole de necesitate imediata - paturi, plase de tantari, bidoane pentru apa. Personalul Salvati Copiii a inceput distributia de substante intravenoase si medicamente catre 14 spitale din regiunea Port-au-Prince. De asemenea, va crea in tabere spatii de siguranta pentru copii si va demara programe speciale pentru a-i readuce in mijlocul familiei pe copiii separati de familii in timpul dezastrului.


Reprezentantii Salvati Copiii traverseaza zonele afectate pe jos sau pe scutere, deoarece multe strazi din capitala Port-au-Prince sunt impracticabile. Acestia au raportat ca daramaturile au ramas in strada iar majoritatea caselor din imprejurimi sunt distruse.


"Ruinele sunt peste tot si este dificil de ajuns la raniti. Foarte multi copii si familiile lor au nevoie de adapost si articole de prima necesitate" a declarat Ian Rodgers, consultant al echipei de interventie in situatii de urgenta Salvati Copiii, prezent in Haiti imediat dupa tragedie. "Este un imens dezastru, care va necesita sustinere pe termen lung."


Salvati Copiii activeaza in Haiti de peste 25 de ani, lucrand in colaborare cu guvernul haitian, donatori, organizatii neguvernamentale si comunitati pentru acordarea de ajutor copiilor din zona si familiilor lor.Mai multe informatii puteti afla pe site-ul organizatiei, www.salvaticopiii.rocitynews.ro


Ce parere ai de acesti copiii?

Nume

Email


Mesaj

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one